Mămicile, interzis cu sacoșele cu mâncare în saloane. Decizia, luată de conducerea Spitalului Județean Botoșani

Mămicile care vor fi internate împreună cu copiii la Secția Pediatrie a Spitalului Județean ”Mavromati” nu mai au voie cu mâncare în saloane.

Decizia a fost luată de conducerea unității spitalicești, după incidentul de săptămâna trecută, când o mamă care a fost internată acolo cu fetiţa ei a filmat gândaci mișunând în salon.

Medicul Monica Adăscăliței, managerul Spitalului Județean, a declarat că mămicile pot depozita mâncarea în frigiderele care există în fiecare zonă de spitalizare și se pot folosi și de sălile de mese.

Am solicitat, după evenimentul de la Pediarie, având în vedere că în Secția pediatrie sunt zone de depozitare, frigidere și sala de mese pe fiecare zonă de spitalizare, ca aparținătorii să nu mai țină sacoșele cu mâncare în cadrul saloanelor și să fie depozitate în locurile special amenajate. Interiorul Secției de pediatrie a fost renovat, dar nu și exteriorul și tot ce înseamnă instalații sanitare, țevi, subsol. Noi suntem acum într-un amplu proces de proiect tehnic pentru un nou spital de pediatrie iar aceste clădiri vechi vor fi dărâmate. Singura problemă acum este sursa de finanțare a acestui nou spital de pediatrie”, a declarat Monica Adăscăliței.

O femeie de 40 de ani, din Botoșani, a dispărut. A coborât dintr-un taxi și nu a mai fost văzută

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *