Au crezut că nu vor fi prinși! Trei șoferi din Botoșani nu mai au voie să își folosească mașinile în următoarele luni

Au crezut că nu vor fi prinși și au riscat, dar au regretat amarnic! Trei șoferi din județul Botoșani s-au ales cu amenzi usturătoare și nici nu vor mai avea voie să-și folosească mașinile timp de șase luni. Și asta pentru că au fost prinși făcând transport public de persoane ilegal.

La data de 8 februarie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul național DN 29, în comuna Răchiți, un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani, din comuna Vlăsinești. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta efectua transport public de persoane, contra cost, în regim taxi, fără a fi autorizat în acest sens.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe Calea Națională, un autoturism condus de un bărbat, de 57 de ani, din municipiul Dorohoi. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta transporta 3 persoane, contra cost, în regim taxi, fără a fi autorizat în acest sens.

De asemenea, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe Calea Națională, un autoturism condus de un bărbat, de 63 de ani, din municipiul Botoșani. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta transporta 4 persoane, contra cost, în regim taxi, fără a fi autorizat în acest sens.

„În toate cazurile, conducătorii auto au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 7.000 de lei, iar ca măsură complementară, le-a fost suspendat dreptul de a utiliza autovehiculul respectiv pentru o perioadă de 6 luni”, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

Cum a fost înșelată o copilă din Botoșani de trei tineri. Bunica a fost cea care a observat totul

One thought on “Au crezut că nu vor fi prinși! Trei șoferi din Botoșani nu mai au voie să își folosească mașinile în următoarele luni

  1. Măi milițienilor,oamenii ăia făceau un ban pentru a putea trăi. Ei nu au salariile voastre și norma de hrană cât o pensie medie. De acuma vor trebui să fure, poate chiar de la voi. Oare pe ce se bazează interzicerea folosirii mașinilor ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *