Un bărbat și o femeie s-au apucat de consumat alcool într-o stație de transport călători. Ce au făcut de supărare că polițiștii le-au stricat „cheful”

Un bărbat și o femeie s-au apucat de consumat alcool într-o stație de transport călători din municipiul Botoșani. Au fost găsiți de polițiștii locali, luni, aproape de miezul nopții, în stația de transport local de călători amenajată pe strada Primăverii numărul 5. Când i-au văzut pe polițiștii locali că îi iau la întrebări, aceștia s-au supărat și au refuzat să se legitimeze.

„Din cauza faptului că cele două persoane au refuzat să dea relații în vederea stabilirii identității lor, polițiștii locali i-au condus la sediul instituției, pe timpul deplasării fiind nevoiți să-l imobilizeze pe bărbat. La sediul instituției polițiștii locali au stabilit identitatea celor doi, fiind dispusă sancționarea numitul P.C. cu domiciliul în sat Orășeni Deal cu amendă în cuantum de 600 lei și a numitei S.D.N. cu domiciliul în Botoșani, cu amendă în același cuantum, potrivit prevederilor Legii nr. 61/1991”, precizează polițiștii locali.

Copii puși de polițiștii locali să măture cojile de semințe pe care le-au aruncat pe jos, în Centrul Istoric

Mai mulți copii care mâncau semințe și aruncau cojile pe jos, prin Centrul Istoric din municipiul Botoșani, au fost puși de polițiștii locali să măture și să strângă mizeria făcută.

Totul s-a petrecut luni seară, când polițiștii locali repartizați în zona în zona Centrul Istoric au observat un grup de copiii, care consumau semințe, aruncând pe jos cojile.

Având în vedere că toți erau minori, copiilor li s-a atras atenția asupra gestului lor, iar apoi,  „la solicitarea polițiștilor locali, aceștia au măturat cojile de la seminţe, pe care le aruncaseră pe jos”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *