S-a decis cine îi va lua locul lui Eugen Ţurcanu la conducerea Direcţiei de Sport şi Agrement din subordinea Primăriei

Primarul municipiului Botoşani, Cosmin Andrei, a decis cine îi va lua locul lui Eugen Ţurcanu la conducerea Direcţiei de Sport şi Agrement (DSA), după desfacerea contractului de muncă a acestuia.

Edilul şef al Botoşaniului va emite, miercuri, o dispoziţie de numire de numire în funcţia de director al DSA a lui Mihai Niţişor, cel care lucrează în cadrul aceleaşi structuri, ocupând funcţia de şef de serviciu.

Directorul Direcției pentru Sport și Agrement Botoșani, destituit din funcție

Directorul DSA Botoșani, Eugen Țurcanu, a fost destituit din funcție. Dispoziția a fost dată de primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, după ce membrii Comisiei de Disciplină constituite au propus desfacerea disciplinară a contractului individual de muncă.

În dispoziția dată de edil se arată că Eugen Țurcanu nu a respectat atribuțiile de serviciu „care se referă la organizarea, coordonarea si controlul activităților instituției pe care o conduce, manifestând neglijență în serviciu și un management defectuos prin funcționarea în Zona de Agrement situată în Parcul „Mihai Eminescu” din Municipiul Botoșani”.

Activitatea lui Eugen Țurcanu a mai fost analizată în comisii de disciplină, în cursul anului trecut, după ce la Primărie au fost făcute reclamații cu privire la modul în care acesta conduce DSA. În anul precedent, el s-a ales și cu salariul tăiat cu 10% pentru trei luni. Urmează ca la conducerea serviciului să fie numit un alt director.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *