Veştile bune nu se opresc la FC Botoşani! Golgheterul din sezonul trecut revine în teren și se va bate pentru evitarea retrogradării

FC Botoşani a câştigat derby-ul Moldovei, contra lui Poli Iaşi, scor 2-1, iar roş-alb-albaştrii continuă să spere în lupta pentru evitarea retrogradării. Odată cu venirea lui Bogdan Andone, Botoşani a arătat o altă faţă, asta şi datorită transferurilor făcute în această iarnă. Valeriu Iftime a anunţat că cel mai important om al echipei sale va reveni pe gazon într-un timp foarte scurt.

Într-un interviu acordat pentru Orangesport.ro, finanţatorul lui FC Botoşani a spus că Sebastian Mailat va reveni pe gazon în aproximativ două săptămâni. În luna iulie a anului trecut, fostul jucător al Universităţii Cluj s-a accidentat într-o partidă amicală disputată în Austria şi a fost operat de urgenţă. Diagnosticul? Ruptură de ligamente încrucişate.

Mijlocaşul lui Valeriu Iftime a ratat un posibil transfer în străinătate din cauza accidentării. Zalgiris Vilnius (Lituania) şi Flora Tallinn (Estonia) şi-au exprimat interesul pentru golgheterul lui FC Botoşani din sezonul trecut, însă discuţiile nu s-au concretizat din cauza nefericitului accident.

Va apărea şi Mailat peste două săptămâni. El a fost la Bucureşti la o verificare periodică, se antrenează cu echipa, o să intre la joc şi în două săptămâni cred că îl vom vedea jucând. Plus că apare şi Sekou Camara, care este refăcut”, a spus Valeriu Iftime, pentru Orangesport.ro. 

În vârstă de 26 de ani, Sebastian Mailat este cotat de Transfermarkt la 650.000 de euro. De-a lungul carierei a mai evoluat pentru ACS Poli Timişoara, CFR Cluj, ”U” Cluj şi FC Voluntari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *