Descoperire macabră la Botoșani! Un bărbat a fost găsit mort într-un râu

Descoperire macabră, marți, într-o localitate din județul Botoșani! Un bărbat de 42 de ani a fost găsit mort, plutind pe râul Prut, în zona localității Teioasa. Acesta a fost scos din apă de angajații Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (IJSU) Botoșani, care l-au adus la mal cu ajutorul accesoriilor specifice și a unei bărci.

„La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Darabani, cu barcă și accesorii specifice. Aceștia au constatat că trupul neînsuflețit al unei persoane plutea pe apă, la aproximativ trei metri de mal. Cu ajutorul accesoriilor specifice, l-au adus la mal”, susțin reprezentanții IJSU.

La fața locului au ajuns cadrele medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță, dar și polițiștii. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbatul scos din apă, fiind constatat decesul. Acesta era ucrainean.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului. Totodată, polițiștii au demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia. Ei fac cercetări pentru ucidere din culpă.

FOTO Accident în centrul Botoşaniului! Două maşini puternic avariate din cauza unei neatenţii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *