Barurile și restaurantele din Botoșani, în vizorul polițiștilor locali. Administratorii riscă să fie sancționați dacă nu fac asta!

Barurile și restaurantele din municipiul Botoșani vor fi în vizorul polițiștilor locali în perioada februarie – 31 martie 2024. Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, vor desfăşura activități de informare a agenţilor economici care funcționează pe raza municipiului Botoşani și care „deţin „Autorizaţia privind desfăşurarea activităţilor înregistrate în grupele CAEN 561- „Restaurante”, 563 – “ Baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor” şi 932 – “ Alte activităţi recreative şi distractive”, emisă de Primăria municipiului Botoşani”.

Astfel, polițiștii locali, vor consilia administratorii societăților de a se prezenta la Compartimentul Agenți Economici din cadrul Primăriei, pentru a solicita vizarea autorizaţiei, având în vedere că prevederile HCL nr. 182/2023 le oferă această posibilitate până la data de 31 martie a.c.
După această dată, fapta constituie contravenție și se sancționează conform prevederilor legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *