Șofer scandalagiu, sancționat după ce i-a sfidat pe polițiștii locali

Un șofer scandalagiu a fost sancționat după ce i-a sfidat pe polițiștii locali. Oprit pentru control, bărbatul a refuzat să se legitimeze. Totul s-a petrecut luni, în jurul orei 02.40, când polițiștii locali au observat în zona Bulevardului Mihai Eminescu nr. 29, un ansamblu de vehicule cu masa maximă mai mare de 3.5 tone, motiv pentru care au procedat la legitimarea conducătorului auto și i-au solicitat să prezinte autorizația de liberă trecere eliberată de Primăria municipiului Botoșani.

Pentru că la începutul activității de verificare conducătorul auto a refuzat să se legitimeze, polițiștii locali au procedat la sancționarea acestuia pentru două fapte – lipsa autorizației de liberă trecere și refuz de a prezenta un act de identitate sau de a da relații pentru stabilirea identității.

„Astfel, numitul V.G.M. cu domiciliul în București, a fost sancționată cu amendă în cuantum de 1500 lei potrivit H.C.L. nr. 292/2017 Regulamentul de organizare a circulaţiei rutiere în municipiul Botoşani – și amendă în cuantum de 1000 lei potrivit art. 2, alin. 31 din Legea nr. 61/1991 – pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. Activitățile de verificare și control se vor derula zilnic, iar ca măsură preventivă, recomandăm tuturor persoanelor fizice/juridice să adopte măsurile necesare pentru respectarea prevederilor legale care intră în sfera de competență a Poliției locale”, anunță Poliția Locală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *