Botoșănean reținut pentru trei infracțiuni de furt, comise în aceeași zi. Cu ce bunuri a plecat din mai multe societăți comerciale

Un botoșănean a fost reținut de polițișt pentru trei infracțiuni de furt, comise în aceeași zi. La data de 5 februarie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Biroul de Investigații Criminale, în timp ce desfășurau activități de prevenire și combatere a faptelor de furt, din societăți comerciale, au surprins în flagrant delict un bărbat, de 43 de ani, în timp ce sustrăgea mai multe bunuri de uz casnic, de pe terasa unui magazin.

Ulterior, în urma verificărilor efectuate, asupra bărbatului au fost identificate mai multe bunuri, constând în articole vestimentare și o geantă, sustrase în aceeași zi, din două societăți comerciale, din municipiul Dorohoi.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor, ulterior, față de acesta fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de furt în formă continuată, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Scandal între mai mulți tineri într-un club din municipiul Botoșani. Tânără lovită peste față de un individ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *