O nouă destinație de pe aeroportul de la Salcea

Rhodos este noua destinație charter din această vară de la Suceava.  Un program al curselor charter pentru sezonul de vară a fost publicat pe site-ul aeroportului sucevean și din el rezultă că în zilele de luni, miercuri, joi și duminică vor fi curse spre Antalya. Unele vor fi operate cu începere din mai, altele din iunie, iar unele se vor finaliza în septembrie, altele în octombrie. Spre deosebire de anul trecut, nu vor mai fi zboruri charter de la Suceava spre Hurghada (Egipt) și Monastir (Tunisia), dar vor rămâne în continuare spre Heraklion (Creta).

Dacă anul trecut curse spre Antalya au fost operate de compania basarabeană HiSky (2), Air Bucharest (3), Tarom (1) și Corendon Airlines (1), anul acesta Fly Lili va opera două curse charter spre Antalya în zilele de joi și duminică iar în zilele de luni și duminică vor fi operate de Corendon Airlines iar Pagasus Airlines va opera chartere spre Antalya în zilele de miercuri. Spre Heraklion nu vor mai fi două curse cum au fost vara trecută, ci va fi doar una, cel puțin deocamdată, și va fi operată de către compania Sky Expres în fiecare zi de marți, având perioada de operare 11 iunie – 24 septembrie.

O destinație inedită până acum pentru Suceava va fi celebra insulă grecească Rhodos, cursele charter urmând a fi operate în perioada 9 iunie – 22 septembrie de către compania Fly Lili. În condițiile în care Kusadasi SRL – una dintre cele mai mari și mai vechi agenții de turism din România și unul dintre cei mai importanți touroperatori pe Turcia, Egipt și, mai nou, pe Tunisia – a cerut anul trecut falimentul, a fost destul de dificil pentru a mai identifica în timp scurt un alt touropoerator care să aibă, la rândul său, contracte cu unele companii aeriene care să opereze curse charter de la Suceava spre destinațiile Hurgada și Monastir.

Sursa: obiectivdesuceava.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *