Botoşăneanul care a făcut scandal într-un bar, l-a lovit pe unul dintre clienţi şi i-a furat telefonul, lăsat în libertate

scandal in bar, stiri, botosani, politie
foto arhiva

Botoşăneanul care a făcut scandal într-un bar, l-a lovit pe unul dintre clienţi şi i-a furat telefonul a fost lăsat în libertate. Bărbatul de 39 de ani din Flămânzi, care a fost reţinut pe 1 februarie de poliţişti, nu a primit mandat de arestare din partea Judecătoriei Botoşani, deşi procurorii au cerut acest lucru.

Instanţa de judecată a dispus instituirea măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile pe numele bărbatului acuzat de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 39 de ani, din orașul Flămânzi bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată și tulburarea ordinii și liniștii publice.
În urma probatoriului administrat a rezultat faptul că acesta, la data de 12 decembrie 2023, în timp ce se afla în incinta unui local public, ar fi provocat scandal, tulburând ordinea și liniștea publică.

Totodată, în același context, bărbatul l-ar fi lovit pe unul dintre clienții localului, provocându-i leziuni care au necesitat îngrijiri medicale și l-ar fi deposedat pe acesta de telefonul mobil.

Solutia pe scurt:

În baza art. 227 alin. 1 din Codul de procedură penală, respinge propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani, privind luarea măsurii arestului preventiv pe o perioadă de 30 de zile, faţă de inculpatul Marcu Elvis, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de: tulburarea ordinii şi liniştii publice şi tâlhărie calificată, fapte prev. şi ped. de art. art. 371 al. ( 1) şi (2) şi art.233 al.1, art. 234 al.1 lit. d, cu aplic. art. 38 al.1 şi art.41 al.1 din Codul Penal. În baza dispoziţiilor art. 227 alin. 1 Cod de procedură penală, dispune punerea în libertate de îndată a inculpatului MARCU ELVIS, cu datele de stare civilă anterior menţionate, în prezent aflat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani, dacă nu este reţinut, deţinut sau arestat în altă cauză. În baza dispoziţiilor art. 227 alin. 2 Cod de procedură penală, cu referire la art. 211, art. 215 Cod de procedură penală, dispune luarea faţă de inculpatul Marcu Elvis, cu datele de stare civilă anterior men?ionate, a măsurii preventive a controlului judiciar, prevăzută de dispozi?iile art. 202 alin. 4 lit. b) din Codul de procedură penală, pe o perioadă de 60 de zile, începând din data de 02.02.2024, până la data de 01.04.2024, inclusiv, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, faptă prev. de art. art. 371 al. ( 1) ?i (2) Cod penal. 

Femeia rănită în accidentul de la Bobulești era însărcinată. Un tânăr de 23 de ani a intrat pe contrasens

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *