Tehnologie avansată pentru curățenia eficientă: Alege aspiratoarele Samsung

Avansul tehnologic a dus la dezvoltarea unor soluții de curățare inovatoare, transformând aspiratoarele din aparate mari, greoaie și zgomotoase în dispozitive compacte, eficiente și silențioase. Motoarele mai puternice, sistemele de filtrare mai eficiente și designurile ergonomice sunt doar câteva dintre îmbunătățirile majore care au revoluționat aspiratoarele.

Samsung se află în avangarda acestui progres, inovând continuu și creând noi tehnologii de curățare. Descoperă cum poți menține curățenia în casă cu mai puțin efort decât oricând cu ajutorul aspiratoarelor Samsung!

De ce să alegi Bespoke Jet?

Pe cât de elegant, pe atât de puternic. Aspiratorul vertical Bespoke Jet este plăcut estetic, fără fir, reîncărcabil, dar foarte performant. Iată de ce ar trebui să-l alegi!

Ușor și igienic de golit și de încărcat

Unul dintre cele mai mari avantaje ale aspiratoarelor Bespoke Jet este stația de colectare All-in-one. Aceasta este proiectată astfel încât să faciliteze procesul de golire a aspiratorului cât mai ușor și igienic. Tot ce trebuie să faci este să plasezi aspiratorul în poziție verticală deasupra stației, apoi aceasta se va ocupa de golirea recipientului pentru praf.

Stația de colectare All-in-one utilizează tehnologia „Air Pulse” pentru a goli eficient murdăria și părul animalelor de companie din recipientul pentru praf, tehnologie pentru care Bespoke Jet a câștigat premiul CES de Inovație. Mai mult decât atât, aspiratorul se încarcă în timp ce este golit, optimizând astfel timpul de utilizare.

Filtrare suplimentară, pentru a elibera aer curat

Aspiratorul Bespoke Jet de la Samsung se distinge prin eficiența de filtrare de 99,999%. Acest lucru asigură un mediu mult mai curat și mai sănătos, contribuind la o mai bună calitate a aerului din locuință.

Pe lângă eficiența ridicată de filtrare, aspiratorul Bespoke Jet se remarcă și prin sistemul său inovator de filtrare în mai multe straturi, care include:

  • un ciclon principal și un filtru cu plasă metalică care captează particulele mari de praf;
  • Jet Cyclone și micro-filtrul care captează praful fin;
  • un filtru de praf fin care captează micro-praful.

Nicio podea nu rămâne necurățată

Bespoke Jet este o alegere ideală pentru curățarea oricărui tip de suprafață. Cu un motor cu invertor digital care poate ajunge până la o putere de până la 580W, aspiratorul este capabil să aspire aproape orice. Indiferent de tipul de suprafață, Bespoke Jet este ușor de manevrat prin toată casa, inclusiv în colțuri sau pe suprafețe inegale. Prin urmare, nu există niciun loc în care praful și murdăria să se ascundă.

Putere extremă de aspirare

Aspiratorul Bespoke Jet este dotat motorul Digital Inverter, care are un rotor îmbunătățit și un ventilator 3D, care îl fac extrem de eficient și puternic. În plus, este cu 47% mai ușor comparativ cu alte modele de pe piață, fiind ușor de manevrat.

Performanța acestui motor nu poate fi ignorată. Cu o capacitate de a atinge până la 135.000 de rotații pe minut (rpm), acest aspirator oferă o putere de aspirare de până la 210W. Acest lucru permite o curățenie mai eficientă și fără efort, chiar și în zonele greu accesibile sau pe suprafețele cu murdărie încăpățânată.

Aspirare excepțională cu efect de ciclon

Îți poți imagina ca, după o aspirare în profunzime, în fiecare cameră să fie cel mai curat aer? Cu tehnologia Jet Cyclone a aspiratoarelor Bespoke Jet, acest lucru este acum posibil.

Sistemul este format din 9 cicloni care acționează simultan, asigurând o aspirare eficientă a particulelor de praf. În urma procesului de curățare cu ajutorul tehnologiei Jet Cyclone, aerul din încăpere rămâne curat și proaspăt.

În plus, motorul aspiratorului Bespoke Jet este dotat cu 27 de lame speciale care contribuie la optimizarea puterii de aspirare. Aceste lame minimizează pierderea de putere, contribuind astfel la eficiența aspirării și la păstrarea unui nivel înalt de curățenie.

Curățare profesională a podelelor dure

Curățarea profesională a podelelor dure poate părea o sarcină destul de complicată, însă cu ajutorul tehnologiei Slim Action Brush, aceasta devine o operațiune simplă și eficace. Această perie îngustă pentru pardoseli, cu argint antistatic, este concepută special pentru a capta praful fin de pe suprafețele dure și din crăpăturile greu accesibile. Argintul antistatic ajută la prevenirea acumulării de praf, făcând curățarea mult mai ușoară și eficientă.

Greutate mai redusă, pentru o curățare fără efort

Curățenia generală nu trebuie să te obosească. Dispozitivul portabil al aspiratorului are doar 1,44 kg, fiind un dispozitiv ușor de manevrat și comod de utilizat în timpul procesului de curățare. În plus, designul ergonomic al acestui aspirator îți permite să ajungi cu ușurință în cele mai greu accesibile locuri din casă. Astfel, procesul de curățare devine mai plăcut și mai eficient, iar rezultatele sunt impresionante de fiecare dată.

Baterie detașabilă și de durată mai lungă

Aspiratorul Bespoke Jet aduce o revoluție în domeniul curățeniei datorită bateriei sale detașabile de durată lungă. Aceasta poate asigura o aspirare continuă de până la 60 de minute, un timp suficient pentru a efectua o curățare temeinică a întregii locuințe. Iar dacă nu ai terminat curățenia într-o oră, poți înlocui acumulatorul performant de 2500mA cu o baterie de rezervă. Așadar, autonomia totală poate ajunge până la 120 de minute.

Recipient de praf lavabil 100%

Igiena casei tale e cea mai importantă. Aspiratorul Bespoke Jet are recipientul de praf și sistemul ciclon complet lavabile. Pentru a-l spăla, tot ce trebuie să faci este să îl scoți ușor, fără a detașa și tubul principal. Astfel, procesul de curățare și întreținere a aspiratorului devine mult mai simplu și mai rapid.

Verifici totul dintr-o privire

Unul dintre cele mai inovatoare avantaje ale utilizării aspiratorului Bespoke Jet este afișajul digital LCD care are capacitatea de a monitoriza performanța dispozitivului în timp real. Mai mult, te ajută să prelungești durata de viață a aparatului, deoarece îți permite să identifici și să rezolvi rapid orice problemă care ar putea apărea. Afișajul digital LCD este disponibil în 28 de limbi, făcându-l accesibil și ușor de înțeles pentru o gamă largă de utilizatori.

Curăță impecabil părul animalelor de companie

Dacă ai un animal de companie, sigur te confrunți cu problemă părului pe care acesta îl lasă pe covoare sau pe podele. Aspiratorul Bespoke Jet de la Samsung are însă soluția pentru o curățenie impecabilă: peria duală jet. Acest element eficientizează curățarea prin captarea rapidă a părului de animale și a prafului. Designul inovator și materialul din care este realizată peria – un amestec de nailon și cauciuc – contribuie la eficiența acesteia. Peria Duală Jet se rotește la o viteză impresionantă de 4000 rpm, ceea ce îmbunătățește semnificativ capacitatea de curățare și de colectare a părului animalelor de companie.

Aditional de peria Jet Dual, există și o perie specială pentru parul animalelor de companie: pet tool. Aceasta adună cu ușurință părul animalelor de companie de pe tapițerie și canapele. De asemenea, are un design unic care taie părul pentru a preveni încâlcirea.

Suport pentru accesorii

Suportul pentru accesorii contribuie semnificativ la eficiența și flexibilitatea procesului de curățare. Prin organizarea accesoriilor, acesta facilitează găsirea rapidă a celor necesare în procesul de curățare. În plus, suportul pentru accesorii are și un slot de încărcare pentru bateria de rezervă.

Așadar, aspiratoarele Samsung sunt unele dintre cele mai avansate electrocasnice de pe piață. Cu o greutate redusă și o utilizare ușoară, acestea fac curățenia o activitate fără efort.

 

(Sursă foto: https://www.samsung.com/ro/vacuum-cleaners/stick/vs9500al-vc-with-all-in-one-clean-station-green-vs20a95943n-ge/)

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *