Mesaje dureroase după moartea omului de afaceri botoșănean. „Profundă părere de rău pentru dispariția unui om vesel, sănătos la cap și la inimă”

Vestea morții omului de afaceri și consilierului județean Tiberiu Nichitean a căzut ca un trăsnet peste cei apropiați. Un infarct i-a fost fatal acestuia mult prea devreme. Se căsătorise în urmă cu doi ani și încă nu avea copii. Tiberiu era singur la părinți și avea doar 38 de ani. Cei apropiați au transmis mesaje de regret după moartea sa.

Iată câteva dintre acestea:

„Sfâșietor este atunci când părinții trebuie să-și îngroape copilul. Nu cred că există durere mai mare !

Drum lin Tiberiu Nichiteanu … ne-ai lăsat pe toți fără cuvinte prietene… nu e corect …”

„Sincere condoleante,familiei! D-zeu sa te odihnească în pace colegu Tibi,din pacate pământul a mai pierdut un tânăr destept care ar fi putut avea un viitor stralucit in aceasta viață!”

„Dumnezeu sa te ierte, Tiberiu! Ai fost un om tare bun. Nu îmi vine sa cred ca ai ales sa pleci din aceasta lume atat de repede. Condoleanțe și multa putere întregii familii îndurerate!!”

„Ne-ai lăsat pe noi, muritori de rând ,și ai plecat la Cer!! Drum lin … și odihnă veșnică!! Bunul Dumnezeu te iubește atât de mult , încât… te-a luat de printre noi!! Ai lăsat în urmă un ..IMPERIU!! Dumnezeu …te va primi în Regatul Lui!!”

„Vestea morții fulgerătoare a lui Tiberiu Nichitean a căzut ca un trăsnet, pentru cei care l-au cunoscut, un om de caracter, cum rar mai întâlnești,în lumea afacerilor, generos, cu mult respect fata de toți consătenii lui cu care era în relatii de colaborare, în ferma lui agricola, cu rezultate remarcabile în fiecare an! Îl plânge și regreta tot satul în care s-a născut, Miorcani”.

Un om de afaceri din Botoșani, consilier județean, a murit la 38 de ani

One thought on “Mesaje dureroase după moartea omului de afaceri botoșănean. „Profundă părere de rău pentru dispariția unui om vesel, sănătos la cap și la inimă”

  1. Dumnezeu sa il ierte si de morti se spune numai de bine! Dar tot el este cel care incalca regulile de circulatie, amenzile veneau la mama-sa la primarie si ea le rupea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *