Rămâi fără cuvinte! Gestul abominabil făcut de botoșăneanul de 37 de ani care a ucis o femeie și pe fiica ei. Ce a făcut cu fata de 14 ani după ce i-a omorât mama

Detalii cutremurătoare în cazul crimei din Botoșani care a șocat întreaga țară. Un tânăr a ucis o femeie, apoi a întreținut relații sexuale cu fiica sa și a omorât-o și pe ea. Marius Florin Strat, autorul crimei de la Sadoveni, este judecat pentru „omor calificat”, „act sexual cu un minor” și „distrugere”.

În noaptea de 3 spre 4 noiembrie 2023, botoșăneanul de 37 de ani, din Ripiceni, a mers la o casă din Sadoveni, în care erau mama de 47 de ani și fiica acesteia, de 14 ani.

Anchetatorii spun că „le-a lovit de mai multe ori în zona capului cu un obiect tăietor-despicător, pe care-l avea asupra sa, iar, pentru a fi sigur că acestea nu supraviețuiesc și pentru a șterge urmele, a incendiat imobilul. În urma leziunilor cauzate și a intoxicației cu monoxid de carbon, ambele victime au decedat”.

Cutremurător este că după ce i-a ucis mama, tânărul a întreținut relații sexuale cu fata de 14 ani și apoi a omorât-o și pe ea.

„De asemenea, în perioada mai-octombrie 2023, la diferite intervale de timp, inculpatul a întreținut de cel puțin 4 ori acte sexuale cu minora V.M.D., cunoscând că aceasta nu împlinise 14 ani, iar, în noaptea de 03/04.11.2023, a mai întreținut încă un raport sexual cu aceasta”, spun anchetatorii.

Nenorocire într-o comună din Botoșani! Mamă și fiică găsite moarte, tatăl a fost ridicat de anchetatori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *