Șoferi amendați la Botoșani pentru că au parcat mașinile fără a achita taxa de parcare

politia locala, parcari ilegale, stiri, botosani, amenziMai mulți șoferi au fost amendați la Botoșani pentru că au parcat mașinile fără a achita taxa de parcare. Potrivit unui comunicat al Poliției Locale, în intervalul 29-31 ianuarie 2024, polițiștii locali din cadrul Serviciului circulația pe drumuri publice au acţionat pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care au oprit autovehiculele în alte locuri decât cele special amenajate, nu au respectat semnificația indicatoarele rutiere referitoare la staționare, dar și pentru parcarea autoturismelor în parcările cu plată amenajate pe raza municipiului, fără achitarea taxei.

De asemenea, polițiștii locali au asigurat și măsuri de fluidizare a circulației, în special în intervalele de timp
când se realizează intrarea şi ieşirea de la cursuri a elevilor.

„Pentru nerespectarea regulilor de circulație (oprirea și staționarea vehiculelor) conform prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 – au fost aplicate 37 de sancțiuni cu amendă în cuantum total de 5.810 lei și 6 sancțiuni potrivit H.C.L. nr. 292/2017, pentru parcarea fără achitarea taxei de parcare/depășirea timpului de parcare. Activitățile de verificare și control se vor derula zilnic, iar ca măsură preventivă, recomandăm tuturor persoanelor fizice/juridice să adopte măsurile necesare pentru respectarea prevederilor legale care intră în sfera de competență a Poliției Locale”, anunță Poliția Locală.

Profesoara din Botoșani care predă în funcție de emoțiile elevilor. „Nu poți ajunge la mintea unui copil, dacă nu treci mai întâi prin sufletul lui”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *