Doi tineri, prinși băuți la volan de polițiștii rutieri botoșăneni, în numai o zi

Doi tineri au fost prinși băuți la volan de polițiștii rutieri botoșăneni, în numai o zi. La data de 31 ianuarie 2024, polițiștii din cadrul Secției de poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni au oprit pentru control, pe drumul public din comuna Răuseni, un autoturism condus de un tânăr, de 31 de ani, din aceeași localitate.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier, au identificat, pe strada Independenței, din muncipiul Botoșani, un autoturism condus de un tânăr, de 21 de ani, din comuna Vlădeni.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, transmite printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *