Bogdan Andone, înaintea meciului cu Poli Iași: Va fi cu siguranță un joc disputat, pentru că nici ei nu sunt într-o situație extraordinară în clasament

Bogdan Andone, antrenorul FC Botoșani, a declarat înaintea meciului cu Politehnica Iași, că jucătorii trebuie să fie concentrați și pregătiți 100% pentru a obține punctele necesare pe teren propriu.

Un nou meci important, un derby al zonei, cu atât mai important acest meci, dar, după cum am mai spus, fiecare meci este de importanță maximă pentru noi, pentru că avem nevoie de puncte și trebuie să ajungem la ora jocului să fim concentrați și pregătiți 100% pentru a reuși să câștigăm jocul. A trecut meciul de la Sibiu, nu vreau să mai discut, am discutat imediat după joc, acum trebuie să ne concentrăm doar pentru jocul care urmează. Timpul a fost extrem de scurt între cele două jocuri și tocmai de aceea am trecut cât de repede am putut peste jocul de la Sibiu și încercăm să ne focusăm și să ne canalizăm energiile pentru jocul de vineri. (…) Fiecare jucător trebuie să profite de șansă, când va avea șansa să joace, să demonstreze că vrea să joace pentru echipă, și acest lucru rămâne valabil în continuare. Trebuie să adunăm puncte și să ne apropiem cât mai mult de locurile de baraj, până se va termina sezonul regulat, apoi în play out să avem forța și puterea să ne batem pentru a ieși și din acele locuri, a precizat Bogdan Andone.

Antrenorul FC Botoșani a precizat că meciul cu Poli Iași va fi unul disputat, având în vedere că și formația ieșeană se află în josul clasamentului.

Va fi cu siguranță un joc disputat, pentru că nici ei nu sunt într-o situație extraordinară în clasament, dar vreau să rămânem focusați pe jocul nostru, pe echipa noastră, pe ce avem noi de făcut, pentru că indiferent de adversar, indiferent de poziția pe care se află adversarul nostru, trebuie să ne gândim la noi, pentru că noi avem mare, mare nevoie de puncte, și trebuie să avem atitudinea și mentalitatea necesară pentru a câștiga jocul”, a adăugat Andone.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *