Expoziție- concurs „Omagiu Ștefan Luchian”, la Botoșani. Intrarea este gratuită!

Muzeul Județean Botoșani găzduiește, în perioada 30 ianuarie – 7 februarie 2024, în spațiul Galeriilor de Artă „Ștefan Luchian”, expoziția-concurs de arte plastice „Omagiu Ștefan Luchian”, ediția a XVII-a. Evenimentul, de nivel național, se înscrie în lista activităților din cadrul Zilelor Liceului de Artă ,,Ștefan Luchian” Botoșani, care sărbătorește 67 de ani de existență a învățământului vocațional de artă din Botoșani.

La ediția concursului din acest an au participat elevi din 21 de școli gimnaziale și licee teoretice, iar la secțiunea licee cu profil vocațional s-au înscris 23 de licee. Pe simezele galeriilor sunt expuse lucrări de grafică, pictură și modelaj, de design vestimentar și studii de arhitectură, tematica fiind liber aleasă. Prin subiectele abordate și prin modalitățile de execuție artistică, tinerii artiști fac dovada talentului deosebit, cultivat cu profesionalism și pasiune de profesorii coordonatori.

Vernisajul va avea loc joi, 1 februarie 2024, de la ora 16.00. Intrarea este gratuită pe întreaga perioadă a expoziției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *