Cum s-a ales un botoșănean cu amenzi de aproape 4.000 lei și a rămas și fără mașină după o plimbare cu un BMW

Un botoșănean s-a ales cu amenzi de aproape 4.000 lei după o plimbare cu un BMW. Este vorba despre tânărul de 23 de ani, din Darabani, care zilele trecute a fost oprit de polițiști după o urmărire pe DN17. Botoșăneanul circula cu 127 km/h în localitate, iar când polițiștii i-au făcut semn să oprească, acesta i-a ignorat. Oamenii legii au plecat în urmărirea vehiculului suspect și l-au oprit la ieșirea din Frasin.

La controlul documentelor a reieșit că tânărul a fost posesor de permis de conducere, care i-a fost însă anulat printr-o sentință penală din anul 2022. Așadar, nu avea dreptul de a mai conduce vehicule. Mai mult, autoturismul figura cu măsura sechestrului.

Astfel, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost anulată. În plus, pentru viteză excesivă și neoprire la semnal, șoferul a încasat amenzi în valoare de 3.495 lei. În plus, BMW-ul a fost indisponibilizat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *