Și-a pierdut mințile! Un bărbat din Botoșani a apelat la o metodă sălbatică pentru a se răzbuna pe vecinul său

Foto: Shutterstock

Un bărbat din județul Botoșani a apelat la o metodă sălbatică pentru a se răzbuna pe vecinul său. Pe fondul unor certuri cu acesta, botoșăneanul și-a pierdut mințile și a intrat cu mașina în turma de oi a consăteanului său.

Cazul s-a petrecut pe 14 noiembrie 2022 în comuna Gorbănești, pe pășunea comunală, autorul fiind un bărbat în vârstă de 58 de ani.

„Un bărbat, din comuna Gorbănești, ar fi călcat cu autoturismul, în mod intenționat, mai multe ovine, iar în urma incidentului a rezultat decesul sau rănirea acestora. Incidentul ar fi fost comis pe fondul unui conflict mai vechi avut cu proprietarul animalelor”, susțin reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean.

În urma acestui gest necugetat, au murit două oi, iar alte două au fost rănite.

Ancheta în acest caz a fost derulată de Poliția animalelor, care a finalizat, recent, ancheta, propunând procurorilor trimiterea în judecată a bărbatului pentru săvârșirea infracțiunilor de uciderea animalelor cu intenție, fără drept, și rănirea cu intenție a animalelor.

One thought on “Și-a pierdut mințile! Un bărbat din Botoșani a apelat la o metodă sălbatică pentru a se răzbuna pe vecinul său

  1. oricum cibanul iti intra pe tarlalele tale si iti distruge recoltele pe un an iar tu suni la oilite si nu e treaba politiei sal dai in judecata ? RAMAI FARA RECOLTA UN AN IAR EL ARE OILE SATULE 2 ZILE ? TU CUM AI PROCEDA ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *