Ce salariu primește un casier la McDonald’s

Lanțul de restaurante McDonald’s este prezent în majoritatea orașelor mari din țară, inclusiv la Botoșani, iar mulți tineri aleg să lucreze aici pentru niște bani în plus. Un motiv este acela că nu ai nevoie de experiență anterioară în domeniu, un factor important pentru un tânăr aflat la început de drum.

Potrivit unui anunț de angajare postat pe un site specializat, lanțul caută casieri mai multe restaurante, iar  cei ce doresc să se angajeze pe această poziție trebuie să aibă studii medii (liceul) finalizate, să aibă o atitudine pozitivă și orientată către client, dar și abilități de lucru în echipă. Angajatul trebuie să fie „prezent la locul potrivit” pentru a le oferi produsele preferate clienților.

Potrivit anunțului, angajatul va avea un pachet salarial de până la 3.200 de lei net pentru o normă de 8 ore, suma fiind compusă din salariul fix, tichete de masă de 30 de lei/zi, sporuri și bonusuri. Compania mai oferă abonament medical și posibilitatea de a lucra în ture și în weekend. Angajatul beneficiază de 21 de zile de concediu de odihnă pe an și zile libere pentru evenimentele speciale. De asemenea, angajații beneficiază de 50% reducere la produse în timpul programului de lucru.

Profesorul cu 10 la Titularizare care a ales să predea la o școală de la țară. Ionel a fost absolvent al Seminarului Dorohoi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *