VIDEO Elicopterul SMURD venit la Botoșani pentru a prelua un bolnav, oprit din zbor din cauza condițiilor meteo

Elicopterul SMURD venit, duminică, în județul Botoșani pentru a prelua un bolnav a fost oprit din zbor din cauza condițiilor meteo. Din cauza condițiilor meteo nefavorabile din Iași și a curenților de vânt, elicopterul a fost oprit din zbor.

Elicopterul SMURD a fost solicitat pentru a prelua un bărbat de 82 de ani, în stare gravă. La întoarcerea de la Dorohoi, aparatul de zbor a fost nevoit să aterizeze în parcare la Metro din Iași din cauza condițiilor meteorologice. De aici, botoșăneanul a fost preluat de echipajul de terapie intensivă mobil (TIM), iar elicopterul SMURD a decolat înapoi către aeroport.

„La întoarcerea de la Dorohoi, cu un caz de cardiologie din cauza condițiilor meteo nefavorabile, elicopterul a fost nevoit sa aterizeze în parcare la Metro de unde a preluat echipajul TIM pacientul. După preluarea pacientului, elicopterul a putut decola înapoi către aeroport, unde rămân disponibili pentru intervenții”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași.

Reamintim că elicopterul SMURD a fost chemat de urgență, duminică, în județul Botoșani de către medici pentru a prelua o persoană în stare gravă. Acesta a aterizat pe stadionul municipal din Dorohoi pentru a lua un bărbat de 82 de ani, cu bloc atrioventricular total, tahicardie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *