Botoșăneanul Cătălin Bordea: Când mă voi recăsători voi avea cavaler de onoare, doar fete

Botoșăneanul Cătălin Bordea a postat pe Internet un mesaj tranșant. Celebrul comediant a făcut o postare pe rețelele de socializare cu care a reușit să-și surprindă fanii. Iată ce a transmis juratul de la iUmor!

Cătălin Bordea este foarte activ pe rețelele de socializare, astfel că postează destul de des. Recent, el a transmis un mesaj tranșant. Iată ce le-a comunicat fanilor lui!

Mesajul tranșant al lui Cătălin Bordea

Pe conturile sale personale de pe platformele de socializare, Cătălin Bordea a postat un mesaj pe care chiar el l-a scris. Juratul de la iUmor a reușit să-i pună pe gânduri pe fanii lui cu acest text. Celebrul comediant nu a oferit prea multe detalii despre persoana căreia îi transmite acest mesaj, însă a lăsat loc de interpretări.

„Cuvântul „frizer” sună mai bine „stilist”. Cum și „femeie de serviciu” sună mai bine „lucrător în menaj”. Dar „narcisist” sună prea frumos ca să înlocuiască „un c***t de om”. E doar părerea mea”, a scris comediantul la postarea pe care a făcut-o pe pagina de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Cum arată femeia ideală în viziunea comediantului

În urmă cu o lună și ceva, în exclusivitate pentru Xtra Night Show, Cătălin Bordea a vorbit despre cum aratp femeia ideală în viziunea lui. Celebrul comediant a spus exact ce calități trebuie să îndeplinească viitoarea lui soție. Juratul de la iUmor și-a exprimat dorința de a avea o parteneră independentă și, în același timp, care să nu se îndrăgostească de vreunul dintre prietenii săi.

„Să îi bată inima (nr. viitoarei femei din viața lui), să țină cu casa. Să nu îi placă niciun prieten de al meu. Să nu îi placă de nimeni. Calități… a, să fie independentă, să ne uităm unul la altul și să zicem ce tari suntem, să aibă planuri în viață”, a declarat el atunci.

De asemenea, el a fost întrebat cum va decurge nunta în cazul unei eventuale recăsătoriri. Fără a sta prea mult pe gânduri, acesta a spus că își dorește să renunțe la cavalerii de onoare și să aibă doar domnișoare de onoare.

„Când mă voi recăsători voi avea cavaler de onoare, doar fete. Vreau să schimb realitatea asta așa”, a mai adăugat el, potrivit SpyNews

Încă un fermier din Botoșani în dificultate. Și-a cerut insolvența în instanță

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *