Un bărbat a ajuns la spital după ce un copac a căzut peste el

Un bărbat a ajuns la spital după ce un copac a căzut peste el. Incidentul a avut loc joi, în județul Suceava. Bărbatul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava, „constient, cooperant, politraumatizat prin strivire, peste care a cazut un copac in padure”.

Medicii l-au stabilizat, apoi l-au băgat în sala de operații. Nu mai puțin de patru ore au luptat medicii să îl salveze.

„Dupa stabilizare si efectuarea investigatiilor in UPU, pe langa multiple fracturi costale ,s-au identificat si o ruptura de artera axilara si tromboza de artera subclavie soldate cu sangerare activa si ischemia acuta a membrului superior stang. A fost anuntata garda de chirurgie vasculara care a venit rapid de la domiciliu si pacientul a fost dus in sala de operatie. Interventia a constat in refacerea fluxului arterial prin bypass subclavio-brahial si a durat 4 ore. Echipa operatorie a fost formata din chirurgii vasculari dr. Sapaniuc Marin, dr Silistru Simona, medic anestezist dr. Dragoi Lilian si asistenti de la blocul operator Onica Luiza si Fartusnic Sabina. O afectiune cu potential rapid letal a foat rezolvata printr-o mobilizare multidisciplinara exemplara. Evolutia este favorabila pana la acest moment”, susțin reprezentanții Spitalului Județean Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *