Avocata familiei Ivanov: Așteptarea este foarte grea pentru membrii familiei Alexandrei

Avocata familie Ivanov își exprimă optimisumul în ceea ce privește desfășurarea investigației medico-legală solicitată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava.

Gianina Vera Poroșnicu susține că s-a cerut expert-parte pentru studierea dosarului medico-legal, pentru a demonstra că Alexandra și-a pierdut viața în urma unei culpe medicale.

Aceasta a declarat totodată că așteptarea este foarte grea pentru membrii familiei Alexandrei, tânăra care a murit în chinuri, în vara anului trecut, la Maternitatea Botoșani

Știți, probabil, că în prezent se află în desfășurare investigația medico-legală solicitată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava, întreprinsă de o comisie din care face parte și specialistul propus de noi: șef lucrări dr. Mihnea Costescu, medic primar Medicină legală și medic primar Farmacologie clinică, un adevărat profesionist. Domnia sa este expert-parte în dosar și, alături de ceilalți experți (propuși de celelalte părți) va contribui la aflarea adevărului. Suntem optimiști în privința desfășurării investigației, mai ales că între obiectivele ei – decise de Parchet – se numără și oferirea de răspunsuri la câteva întrebări care nouă ni se par importante, în încercarea noastră de a demonstra că Alexandra și-a pierdut viața în urma unei culpe medicale. Pe de altă parte, așa cum vă puteți închipui, așteptarea este foarte grea pentru membrii familiei Alexandrei. Vă pot spune că m-a impresionat tăria lor de caracter și vreau să mulțumesc, pe această cale, tuturor celor care îi încurajează și îi sprijină, sub orice formă”, a declarat Poroșnicu.

Directorul de la Mavromati care nu mai reușește să iasă de după gratii după ce a fost arestat pentru trafic de influență

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *