FOTO Accident într-o localitate din Botoșani! Trei bărbați au ajuns la spital

Un grav accident rutier a avut loc vineri seară, într-o localitate din județul Botoșani. Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 33 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier, produs pe raza localității Străteni, comuna Lozna. În eveniment a fost implicat un singur autoturism în care se aflau trei persoane.

„La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi, cu o autospecială de stingere și modul de descarcerare, o ambulanță SMURD și două ambulanțe SAJ. Ajunși la fața locului, aceștia au constatat că șoferul era încarcerat, iar cei doi pasageri erau ieșiți din mașină și primeau îngrijiri medicale de la echipajele SAJ”, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani.

Conducătorul auto a fost scos din autoturism de pompieri, fiind preluat de echipajul SMURD. Toți cei trei răniți au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs accidentul.

 

Directorul de la Mavromati care nu mai reușește să iasă de după gratii după ce a fost arestat pentru trafic de influență

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *