VIDEO! Ţigări de contrabandă ascunse în rezervor, descoperite de polițiștii de frontieră botoșăneni. Șoferul a rămas fără mașină și a primit o amendă de 20.000 lei

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, ascunse în rezervorul unui autoturism condus de un bărbat, ţigarete pe care acesta intenționa să le introducă ilegal în România.

În data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 20.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Racovăț – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, un cetățean român, în vârstă de 33 de ani, la volanul unui autoturism, înmatriculat în județul Neamț.

”În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport, în urma căruia echipa comună de control a descoperit, ascunse şi nedeclarate, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în rezervorul autoturismului, ţigarete de proveniență Duty-Free.
Conform prevederilor legale, a fost luată măsura ridicării produselor accizabile și a autoturismului, în valoare totală de 14.821 de lei, persoana fiind sancționată cu amendă contravenţională în valoare de 20.000 de lei”, a declarat Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al STPF Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *