O îndrăgită cântăreață de muzică populară a murit la 23 de ani

O îndrăgită cântăreață de muzică populară, Alina Popa, a fost condusă pe ultimul drum. Supranumită și Privighetoarea Gorjului, artista s-a stins din viață mult prea devreme, la vârsta de 23 de ani, din cauza unei boli crunte.

Înmormântarea sa, desfășurată marți, a fost marcată de lacrimi, durere și omagii aduse de familie, prieteni și admiratori. În satul Dăneț, localitatea natală a Alinei Popa, râuri de lacrimi au curs pentru artista care s-a stins prematur.

Vremea rece nu i-a descurajat pe cei apropiați să-și ia rămas bun și să o conducă pe ultimul drum. Sicriul artistei a fost escortat de un cortegiu format din familie, colegi de breaslă și mulți fani. Acesta a fost scos din casa părintească pe un covor roșu presărat cu petale de trandafir, potrivit Capital.ro. Orchestra cu care Alina Popa a colaborat în ultimii ani a adus un ultim omagiu artistei, acompaniind procesiunea cu emoționante acorduri muzicale. Mașina care a transportat sicriul a fost decorată cu flori albe, iar drumul spre locul de veci a fost marcat de tristețe și suferință.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *