„Fac orice să nu retrogradez!” Decizia incredibilă luată de Valeriu Iftime pentru ca FC Botoșani să nu pice în „B”

Foto: Sport Pictures

FC Botoșani ocupă ultimul loc în clasamentul Superligii, însă patronul Valeriu Iftime anunță că încă nu a renunțat la luptă și că e dispus să facă orice pentru a-și salva echipa.

Botoșani a trecut cu 1-0, pe teren propriu, de CFR Cluj, în primul meci oficial din 2024, iar victoria l-a făcut pe Valeriu Iftime să viseze din nou la salvarea de la retrogradare.

Iftime a dezvăluit că le-a dat salarii de 7000-8000 de euro fotbaliștilor transferați în această iarnă pentru a-i motiva să pună umărul la salvarea echipei.

Mai mult, patronul moldovenilor a anunțat că le va acorda prime speciale fotbaliștilor săi dacă vor reuși să mențină echipa în prima ligă.

„Fac orice ca să nu retrogradez. Am mărit salariile, ce e drept celor care au venit. Nu credeam că o să dau 7000-8000 de euro salariu. Bineînțeles (n.r. – că le va da prime jucătorilor dacă echipa nu va retrograda), dai primă de retrogradare, pare așa, un pic în afara regulilor normale. Sunt foarte hotărât să nu renunț, să nu retrogradăm”, a spus Valeriu Iftime.

În urma victoriei cu CFR Cluj din primul meci oficial din 2024 FC Botoșani s-a apropiat la un singur punct de Dinamo, ocupanta locului 15, însă rămâne la distanță mare de Poli Iași (opt puncte), ocupanta ultimului loc de baraj.

Etapa următoare, „lanterna roșie” din Superliga se va deplasa la Sibiu, pentru meciul cu FC Hermannstadt, programat duminică, 28 ianuarie, de la ora 14:00, potrivit sport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *