Doliu la Spitalul Județean după moartea medicului Alexandru Bucșă. „A fost un adevărat profesionist şi o inspiraţie pentru generaţii întregi de medici”

Moartea medicului Alexandru Bucșă, din cadrul Serviciului de Medicină Legală a Spitalului Județean Botoșani, a adus tristețe în sufletele celor care l-au cunoscut și au lucrat cu el. Întregul colectiv este alături de fiica acestuia, Georgiana, care este jurist în cadrul unității spitalicești.

„Întreg colectivul Spitalului Județean de Urgenţă Mavromati este alături de colega noastră, jurist Georgiana Bucșa în aceste momente de mare tristeţe, cauzate de decesul tatălui, cel ce a fost medicul Alexandru Bucşă. În vârstă de 76 de ani, acesta a fost un adevărat profesionist şi o inspiraţie pentru generaţii întregi de medici în cadrul Serviciului de Medicină Legală. Fie ca dragostea rudelor și a prietenilor să reprezinte sprijinul de care familia are nevoie în aceste zile de mare durere sufletească. Odihnească-se în pace”, a transmis managerul spitalului, Monica Adăscăliței.

Doctorul Alexandru Bucșă a trecut la cele veșnice, marți dimineață, după o lungă și grea suferință. S-a stins la un spital din Iași, acolo unde era internat. În vârstă de 76 de ani, medicul a suferit nu mai puțin de șase atacuri cerebrale.

Alexandru Bucșă a fost medic primar la Vorona, apoi medic la Serviciul Județean de Medicină Legală Botoșani, unde ulterior a devenit director adjunct în cadrul aceluiași serviciu. A fost considerat un profesionist desăvârșit, fiind foarte apreciat în rândul colegilor.

De asemenea, a fost 30 de ani președinte al Asocițiaiei Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Botoșani. Medicul Alexandru Bucșă va fi înmormântat la Iași.

Tot marți, a trecut la cele veșnice și medicul Nicușor Curteanu din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.

Încă un medic din Botoșani s-a stins din viață. A trecut printr-o lungă și grea suferință

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *