Un primar din Botoşani organizează Balul gospodarilor. Sătenii aşteptaţi la muzică, dans şi voie bună

Un primar din județul Botoşani organizează Balul gospodarilor, eveniment la care sătenii sunt aşteptaţi să aibă parte de muzică, dans şi voie bună. Primarul comunei Hudești, Viorel Atomei, a anunțat că va organiza, la sfârșitul acestei săptămâni, cea de-a 13-a ediție a „Balului gospodarilor”, considerat o oportunitate unică de a celebra identitatea și valorile locale.

Petrecerea sătească va avea loc pe 27 ianuarie, de la ora 19.00, la Căminul Cultural. Atmosfera va fi animată de Formația “Royal Band” din Darabani, care se va asigura că toți cei prezenți vor avea parte de bună dispoziție și vor dansa până în zorii zilei de duminică.

În acest an, Balul Gospodarilor aduce o notă specială cu invitați de excepție care vor transforma seara într-un adevărat spectacol. Frumoasa și îndrăgita Elisa Hechelciuc, cunoscută ca privighetoarea Bucovinei, va încânta publicul cu melodiile sale pline de emoție și autenticitate, aducând farmecul zonei pitorești a Bucovinei în inima comunei Hudești.

Alături de Elisa, scena va fi luminată și de talentații interpreți locali Gheorghita Axinte și Bianca Baltă. Acești artiști îndrăgiți vor completa atmosfera cu melodiile lor îndrăgite, asigurând o varietate muzicală care să încânte toate gusturile din public.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *