Încă cinci locuințe ANL din municipiul Botoșani vor fi vândute. Care sunt prețurile!

anl, bloc de locuinte, stiri, botosaniSocietatea comercială Locativa SA vinde încă cinci locuințe ANL din municipiul Botoșani. Este vorba de locuințe de pe străzile Patriarh Teoctist Arpașu, Aleea General Al. Ioanițiu și de pe Aleea Călugăreni, pentru care chiriașii au solicitat să le fie vândute. Consilierii locali vor aproba în ședința din luna ianuarie prețurile de vânzare ale acestora.

Potrivit proiectului de hotărâre de Consiliu Local, două locuințe se vând la blocurile de pe Patriarh Teoctist Arpașu. Una se vinde cu 98. 473 lei, iar cealaltă cu 234.670 lei.

Locuința de la blocurile ANL de pe strada Aleea Călugăreni are un preț de vânzare de 99.567 lei. De asemenea, o locuință ANL de pe Aleea General Al. Ioanițiu se vinde cu 285.925 lei iar o alta cu 280.516 lei.

Sumele obținute din vânzarea locuințelor sunt destinate, exclusiv finanțării construcției de locuințe, acestea constituindu-se ca venituri la Agenția Națională pentru Locuințe. În municipiul Botoșani sunt 67 de scări de bloc de tip ANL.

One thought on “Încă cinci locuințe ANL din municipiul Botoșani vor fi vândute. Care sunt prețurile!

  1. COCALAURUL FLUTURi se stie ca rupe partidu de doi lei ! un liberal total
    !a chelea de pe tigani …lantiganitotul e de furat se stie ,,,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *