Șezătorile iernii vor avea loc la Gorbănești, Vorona, Albești și George Enescu. Vezi când!

sezatorile iernii vlasinestiȘezătorile iernii, eveniment cultural ajuns la cea de-a XXXIII-a ediție, se vor ține și în acest. Evenimentul este organizat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Botoșani, cu sprijinul Consiliului Județean Botoșani.

Pe 17 februarie, se vor ține aceste șezători la Gorbănești, de la ora 12.00, pe 18 februarie la Vorona, de la ora 14.00, pe 24 februarie la Albești, de la ora 10.00, iar pe 25 februarie la George Enescu, de la ora 12.00.

La Gorbănești, manifestările vor fi la căminul cultural, unde va fi prezent Ansamblul Folcloric „Floare albastră” și va fi proiectul „10 pentru folclor”. La Vorona, evenimentul se va desfășura la Liceul Tehnologic „Ștefan cel Mare și Sfânt” și va fi ansamblul folcloric „Codrulețul”.

La Albești și George Enescu, manifestările se vor ține la căminele culturale din fiecare localitate, cu participarea Ansamblului Folcloric „Vatra Satului”, respectiv Ansamblul Folcloric „Stejărelul- Vlăstarele lui Enescu”.

Câtă durere! Moartea i-a despărțit pe Andra și Emi la opt luni de la nuntă. „A venit realitatea cruntă peste familiile noastre”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *