Atenție, șoferi! Circulație restricționată, miercuri, pe Bulevardul Mihai Eminescu din Botoșani

Circulația autovehiculelor va fi restricționată de polițiștii rutieri, miercuri, 24 ianuarie pe Bulevardul Mihai Eminescu. Astfel, șoferii nu vor putea circula cu mașinile, între intersecțiile cu străzile Octav Onicescu și Marchian.

Restricția este valabilă între orele 11.00 – 13.30. Polițiștii recomandă conducătorilor auto să aleagă alt traseu de deplasare în acest interval.

Manifestările aniversare prilejuite de sărbătorirea a 165 de ani de la Unirea Principatelor Române sunt în atenția jandarmilor botoșăneni, care vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea acestora în condiții de siguranță pentru participanți, în cooperare cu efective de poliție, pompieri și poliție locală.
Jandarmii vor asigura ordinea publică la ceremonialul religios și militar ce va avea loc la monumentul domnitorului Alexandru Ioan Cuza din fața Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, între orele 12.00 – 13.00.

Andra, tânăra moartă în accidentul de la Botoșani, „iubea cu disperare cățeii”. „Era extraordinar de deșteaptă și un om cu un suflet cum rar găsești”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *