Valeriu Iftime, mesaj pentru Gigi Becali după FC Botoșani – CFR 1-0

Foto: Sport Pictures

FC Botoșani a produs surpriza etapei cu numărul 22 din SuperLiga României și a învins-o pe CFR Cluj, scor 1-0.

Singurul gol al partidei a fost înscris de către Eduard Florescu, care a profitat de pasa excelentă trimisă în careu de Romario Benzar.

Valeriu Iftime: ”Sunt convins că mi-a mulțumit Gigi”

La scurt timp după partida din Moldova, Valeriu Iftime a oferit prima reacție. Patronul celor de la FC Botoșani a vorbit despre demiterea lui Andrea Mandorlini, dar și despre faptul că a ajutat-o pe FCSB în lupta pentru titlu.

„O să mai demitem, să știți, dacă lucrurile merg așa cum cred eu, mai luăm puncte și de la oameni care nu au crezut că pierd la Botoșani. Cred că ei nu au fost așa slabi, ci am fost noi destul de buni, activi.

Le-am făcut un bine lui Adi Mutu și domnului Becali. Sunt convins că mi-a mulțumit Gigi, nu m-a sunat, dar sunt convins că i-am făcut o bucurie mare să ia bătaie Clujul, o să mai batem și Craiova, dar și pe el dacă vine vremea.

Dacă bat FCSB-ul e o bucurie imensă, este o frustrare în noi că i-am bătut doar când dormeau, ca să bați FCSB-ul ar fi un eveniment extraordinar”, a declarat Valeriu Iftime, citat de iamsport.ro.

Valeriu Iftime, după Botoșani – CFR Cluj 1-0: ”Le dau primă”

A fost doar a doua victorie obținută de ”lanterna roșie” în acest sezon. Imediat după finalul jocului, Ioan Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a decis să-l demită pe Andrea Mandorlini. În acele momente, atmosfera la Botoșani era cu totul alta.

Valeriu Iftime, finanțatorul moldovenilor, a urmărit partida din lojă și, la final, când elevii lui Bogdan Andone făceau turul de onoare al stadionului, a strigat: „Le dau primă! Asta e! Bravo, băieți! Bravo, bravo!”, în timp ce-i aplauda pe fotbaliști.

În urma acestui succes, FC Botoșani a rămas tot ultima în clasament, cu 15 puncte, dar s-a apropiat la o singură lungime de Dinamo, echipa clasată pe penultimul loc.

Bogdan Andone: ”Așa trebuie să fim etapă de etapă, trebuie să fim uniți”

La finalul partidei, Bogdan Andone, aflat la debutul pe banca moldovenilor, s-a declarat extrem de bucuros de victoria obținută și nu a ezitat să-și felicite elevii.

”A fost un meci echilibrat, un meci de luptă. Cum am spus, am pregătit jocul la victorie și să punem presiune pe adversar. În situația în care suntem vrem să câștigăm orice meci. 

Îi felicit pe băieți pentru atitudine, pentru modul în care au muncit. Țin să le mulțumesc și suporterilor care au fost alături de noi până în ultimul minut. Așa trebuie să fim etapă de etapă, trebuie să fim uniți. 

Mai avem nevoie de jucători, din păcate Benzar are o problemă musculară. S-a văzut că au venit jucători cu experiență, jucătorii tineri au alt randament lângă ei. Trebuie să rămânem concentrați, de marți trebuie să ne readunăm și să pregătim foarte bine meciul de la Sibiu. Am făcut doar un pas înainte. 

Toate meciurile sunt dificile, cei de la Sibiu au o echipă omogenă, doar sunt de doi ani și jumătate cu același antrenor. Noi însă trebuie să ne gândim doar la noi și să încercăm să luăm toate cele trei puncte”, a spus Bogdan Andone, potrivit digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *