Va fi demolată o construcţie ilegală din centrul municipiului Botoşani. Aparţine unui cunoscut fost om politic

Primăria municipiului Botoşani vrea să demoleze o construcţie din zona ultracentrală, construcţie care aparţine unui cunoscut fost om politic. Este vorba de o anexă la garajul fostului viceprimar al municipiului Florin Gheorghiţă.

Municipalitatea a deschis o acţiune în instanţă pentru „autorizare desfiinţare lucrări”, respectiv pentru demolarea anexei garajului pe care Gheorghiţă l-a construit pe Maxim Gorki, în faţa fostului sediu al PDL Botoşani, transformat ulterior în spaţiu comercial.

Primarul Cosmin Andrei susţine că respectiva construcţie nu are autorizaţie. El spune că fostul viceprimar a fost somat în mai multe rânduri să intre în legalitate, însă nu a făcut acest lucru, astfel încât singura soluţie acum este demolarea.

„S-a dat termen de intrare în legalitate şi nu s-a făcut niciun demers timp de şase luni. Noi i-am dat posibilitatea să intre în legalitate, dar nu ştim din ce motiv nu a făcut acest lucru. Nu are nicio legătură cu persoana care deţine garajul. Pur şi simplu noi am fost sesizaţi cu privire la existenţa construcţiei ilegale în zona de protecţie a unui monument istoric”, a spus Cosmin Andrei.

Câtă durere! Moartea i-a despărțit pe Andra și Emi la opt luni de la nuntă. „A venit realitatea cruntă peste familiile noastre”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *