Avertizare meteo de ultimă oră! Ce anunță meteorologii până pe 20 ianuarie

Meteorologii au emis, vineri, o avertizare de vreme rea pentru întreaga țară, valabilîă de pe 19 ianuarie, ora 10 până pe 20 ianuarie, ora 17. Fenomene vizate: precipitații moderate cantitativ, intensificări ale vântului.

În intervalul menționat temporar vor fi precipitații în toate regiunile, iar în Muntenia și în zona Carpaților Orientali, local acestea vor fi moderate cantitativ (se vor acumula 10…15 l/mp și izolat peste 20 l/mp). Vor fi ploi, care se vor transforma în ninsoare, din după-amiaza zilei de vineri (19 ianuarie), în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania și în nordul Moldovei, iar noaptea și în restul teritoriului. Se va depune strat de zăpadă.
Sâmbătă (20 ianuarie) va continua să ningă în Oltenia, Muntenia și în Dobrogea, dar în general slab cantitativ. Temporar vântul va avea intensificări în toate regiunile, cu viteze în general de 40…50 km/h, ninsoarea va fi viscolită și vizibilitatea scăzută.

 Vremea se va răci semnificativ, vineri (19 ianuarie) în jumătatea de nord a țării, iar sâmbătă (20 ianuarie) și în restul zonelor.

Poliţist din Botoşani, la un pas de moarte după ce a făcut infarct la birou. A fost transferat la Iași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *