A strâns o sumă uriașă din pensie, dar trăia într-o casă sărăcăcioasă, fără curent electric. Botoșăneanul ucis la Coșula strânsese și ultimul leuț

Foto: Observatornews.ro

A economisit 7.000 lei, dar trăia într-o casă sărăcăcioasă, fără curent electric! Este vorba despre botoșăneanul ucis la Coșula, care strânsese și ultimul leuț din pensie, dar toate economiile i-au fost furate. Cu soția bolnavă de Altzeimer, aceștia trăiau într-o casă în care nu au avut niciodată curent electric.

Bărbatul de 85 de ani a fost găsit mort în casă, plin de vânătăi. Nenorocirea a avut loc miercuri, în locuința acestuia din comuna Coșula. Botoșăneanul, în vârstă de 85 de ani, a fost găsit fără suflare, iar la fața locului au fost chemați polițiștii.

Omul avea mai multe leziuni la nivelul corpului, potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani. Se pare că atât bătrânul, cât și soția acestuia ar fi fost bătuți de niște indivizi care ar fi intrat în locuința lor cu scopul de a-i jefui.

De altfel, cei doi au fost victime ale unei tâlhării și în luna decembrie, atunci când din casa lor a fost furată suma de 7.000 de lei. Atunci, bătrânul ar fi fost tăiat la o mână. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe langa Tribunalul Botoșani, sub aspectul comiterii infracțiunii de omor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *