Botoșăneanul găsit mort în casă ar fi fost atacat, jefuit și apoi ucis de doi bărbați. „A zis că vino repede că nenea Gheorghe e mort şi eu atunci repede am sunat la poliţie”

Foto: Observatornews

Un bărbat din județul Botoșani a fost găsit mort în casă, plin de vânătăi. Nenorocirea a avut loc miercuri, în locuința acestuia din comuna Coșula. Botoșăneanul, în vârstă de 85 de ani, a fost găsit fără suflare, iar la fața locului au fost chemați polițiștii. Omul avea mai multe leziuni la nivelul corpului, potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani. Se pare că atât bătrânul, cât și soția acestuia ar fi fost bătuți de niște indivizi care ar fi intrat în locuința lor cu scopul de a-i jefui.

De altfel, cei doi au fost victime ale unei tâlhării și în luna decembrie, atunci când din casa lor a fost furată suma de 7.000 de lei. Atunci, bătrânul ar fi fost tăiat la o mână.

A mai fost bătut şi spunea că dacă zice la poliţie vine şi îl omoară. Am sunat noi pe fata lui, a venit, l-a dus la spital şi spitalul a sesizat poliţia”, a precizat, pentru Observator, un vecin al bărbatului.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au deschis atunci o anchetă pentru tâlhărie, însă autorii nu au fost găsiţi. Între timp, bărbatul a fost externat din spital şi s-a întors acasă. Însă, cei doi bărbaţi s-au întors să se răzbune şi l-au ucis pe bătrân.

Nevasta mortului i-a anunţat pe copii şi copiii au anunţat-o pe nevasta mea. Nevasta mea a venit şi a văzut, a început să plângă şi m-a sunat pe mine şi a zis că vino repede că nenea Gheorghe e mort şi eu atunci repede am sunat la poliţie”, mărturisește, pentru Observator, un vecin.

Poliţiştii au deschis acum o anchetă şi îi caută pe criminali.

One thought on “Botoșăneanul găsit mort în casă ar fi fost atacat, jefuit și apoi ucis de doi bărbați. „A zis că vino repede că nenea Gheorghe e mort şi eu atunci repede am sunat la poliţie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *