Senatorul Cristian Achiței: Drumul Național DN 28B Botoșani-Tg. Frumos, aproape finalizat

Drumul Național DN 28B Botoșani-Tg. Frumos este aproape finalizat, anunță senatorul PNL Cristian Achiței. Potrivit acestuia, botoșănenii pot circula la această dată în condiții foarte bune spre Iași sau spre sudul țării prin Tg. Frumos. Modernizarea Drumului Național DN 28B, atât de important pentru județul nostru, este foarte aproape de finalizare.

Singurele tronsoane de drum pe care încă nu sunt așternute straturile asfaltice însumează mai puțin de 1 kilometru din lungimea totală a drumului și pot fi parcurse în condiții decente fără probleme.

Este vorba de cele trei zone cu alunecări de teren, din apropierea Mănăstirii Zosin și, respectiv, de la limita dintre județele Botoșani și Iași. Constructorul lucrează în această perioadă la consolidarea celor trei tronsoane.

„Sensurile giratorii din Flămânzi, Hârlău și Tg. Frumos sunt funcționale, la fel ca și podurile de pe întreaga lungime a DN 28B. În aceste zile se finalizează montarea parapetelor și a indicatoarelor rutiere și instalarea pe stâlpi a panourilor fotovoltaice pentru luminarea pe timpul nopții a intersecțiilor importante”, precizează senatorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *