Trei instituții publice din Botoșani fac angajări. Ce posturi au scos la concurs!

Trei instituții publice din Botoșani fac angajări. Este vorba de Teatrul ”Mihaui Eminescu” din Botoșani care angajează croitoreasă la Serviciul ateliere de producție.

Se cer studii medii sau profesionale, vechime în muncă de cel puțin 6 ani și 6 luni, certificat/atestat care specifică calitatea de croitor/confecționer textile. Termenul limită de depunere a dosarelor de concurs este 2 februarie, pe 9 februarie are loc proba scrisă iar pe 13 februarie proba practică. Interviul este programat pe 15 februarie.

Spitalul de Recuperare ,,Sf. Gheorghe’’ Botosani organizeaza concurs pentru ocuparea unei functii contractuale temporar vacante de economist la Serviciul Administrativ, Achizitii Publice. Condiţii specifice de participare : studii superioare absolvite cu diploma de licenta , stiinte economice;
cunoștințe de operare pe calculator: utilizarea în bune condiții a tehnicii de calcul, a sistemului de operare Windows, a pachetului Microsoft Office; 6 ani si 6 luni vechime in specialitate

Dosarele de concurs se depun până pe 31 ianuarie, proba scrisă are loc pe 8 februarie iar interviul pe 13 februarie.

Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Popăuți caută să angajeze cioban. Se cer studii medii sau generale.

Termenul de depunere al dosarelor este 31 ianuarie, proba practică și interviul au loc pe 7 februarie.

One thought on “Trei instituții publice din Botoșani fac angajări. Ce posturi au scos la concurs!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *