Bărbatul din Botoşani care a sechestrat şi violat o femeie, sub ameninţarea cu moartea, a fost arestat preventiv

Bărbatul din judeţul Botoşani care, în noaptea de 5 spre 6 ianuarie, a sechestrat şi violat o femeie, sub ameninţarea cu moartea, a fost arestat preventiv. Botoşăneanul în vârstă de 42 de ani, din comuna Durnești, este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate, viol, amenințare și lovire sau alte violențe.

Poliţiştii din Botoşani au stabilit că acesta, în noaptea de 5 spre 6 ianuarie a.c., în timp ce se afla la domiciliul său, cu victima, o femeie de 47 de ani, cu care se cunoscuse în aceeași seară, prin întrebuințarea de violențe și amenințări, chiar cu cuţitul, botoşăneanul Sorin Boşcuţă ar fi întreținut relații sexuale cu aceasta.

În același context, bărbatul nu ar fi permis victimei să părăsească imobilul în care se afla, exercitând asupra acesteia acte de violență și amenințări. Practic, în momentul în care a fost lăsat să plece acasă femeia a fost ameninţată cu moartea dacă va depune plângere la Poliţie.

Pentru probarea activității infracționale au fost puse în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară, la locuințele persoanelor implicate în comiterea infracțiunii, din comuna Durnești, prilej cu care au fost identificate și ridicate probe care prezintă interes în cauză.

Patru poliţişti din Botoşani, care au lucrat la Poliţia rutieră, condamnaţi în dosarul de luare de mită. Pentru alţi 13 judecata continuă

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *