FOTO Bogdan Andone a mărturisit de ce a venit să antreneze la FC Botoșani: Ar fi păcat ca această echipă să părăsească Liga I

Antrenorul FC Botoșani, Bogdan Andone, jucătorii care s-au alăturat familiei FC Botoșani în această iarnă precum și noii componenți ai staff-ului tehnic au fost prezentați, marți, într-o conferință de presă.

Bogdan Andone a mărturisit care a fost motivul pentru care a ales să antreneze FC Botoșani și a afirmat că ar fi păcat ca această echipă să părăsească Liga I.

E o mare provocare pentru mine, pentru staff-ul meu, pentru jucători, pentru club și nu în ultimul rând pentru oraș și ce a însemnat Botoșaniul în ultimii ani în fotbalul românesc. Ar fi păcat ca această echipă să părăsească Liga I, pentru că e o echipă care are liniște financiară, are condiții de pregătire și a avut un cuvânt greu de spus în ultimii ani, în play-off-ul Ligii I A fost și unul din motivele care m-a făcut să aleg această provocare. Am mare încredere în jucătorii care au rămas și care rămân din sezonul trecut. Au fost multe plecări și probabil vor mai fi. Am mare încredere în jucătorii care au venit, că împreună vor forma un grup puternic, bineînțeles cu ajutorul nostru, cu ajutorul oamenilor din club, încă o dată cu ajutorul suporterilor. Este un aspect extrem de important ca la fiecare joc disputat la Botoșani suporterii să fie alături de echipă până în ultima secundă a jocului, pentru că se poate întâmpla absolut orice. Chiar dacă echipa e condusă, în două minute se pot marca două goluri și se poate câștiga meciul. Trebuie să avem încredere în echipă, să avem încredere în jucători. În primul rând, să-i suținem și să le oferim absolut tot ceea ce au ei nevoie ca să dea cel mai bun randament, Doar așa putem reuși să ne îndeplinim obiectivul și cred și am mare încredere că acest lucru va fi realizat”, a declarat Andone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *