O femeie din Botoșani a trecut prin clipe de groază la prima întâlnire cu un bărbat. Ce i-a făcut individul întrece orice imaginație

Foto: arhiva

O femeie din județul  Botoșani a trecut prin clipe de groază la prima întâlnire cu un bărbat, un bărbat de 42 de ani, din comuna Durnești. Bărbatul a recurs la gesturi de-a dreptul revoltătoare, iar când a scăpat din mâinile sale, femeia a mers direct la Poliție. Botoșăneanul a fost reținut, luni, de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni fiind bănuit de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate, viol, amenințare și lovire sau alte violențe.

Oamenii legii i-au percheziționat și locuința, de unde au ridicat mai multe probe. Practic, botoșăneanul a sechestrat-o și violat-o pe femeie, recurgând la violență.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Delia Nenișcu, a precizat că „în noaptea de 5 spre 6 ianuarie a.c., în timp ce se afla la domiciliul său, cu victima, o femeie de 47 de ani, cu care se cunoscuse în aceeași seară, prin întrebuințarea de violențe și amenințări ar fi întreținut relații sexuale cu aceasta. În același context, bărbatul nu ar fi permis victimei să părăsească imobilul în care se afla, exercitând asupra acesteia acte de violență și amenințări”.

Botoșăneanul a fost reținut pentru 24 de ore, iar marți urmează să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

VIDEO Vama Stânca, blocată de fermieri. Protest de amploare, astăzi, cu zeci de tractoare și utilaje

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *