Un botoșănean a întreținut relații sexuale, prin violență și amenințări, cu o femeie pe care abia o cunoscuse. Polițiștii i-au percheziționat locuința

foto arhiva

Un bărbat din județul Botoșani, bănuit de comiterea a patru infracțiuni, a fost reținut de polițiști. La data de  15 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 3 Hlipiceni au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, de 42 de ani, din comuna Durnești, bănuit de comiterea infracțiunilor de lipsire de libertate, viol, amenințare și lovire sau alte violențe.

Pentru probarea activității infracționale au fost puse în aplicare 2 mandate de percheziție domiciliară, la locuințele persoanelor implicate în comiterea infracțiunii, din comuna Durnești, prilej cu care au fost identificate și ridicate probe care prezintă interes în cauză.

”În urma probatoriului administrat a reieșit faptul că acesta, în noaptea de 5 spre 6 ianuarie a.c., în timp ce se afla la domiciliul său, cu victima, o femeie de 47 de ani, cu care se cunoscuse în aceeași seară, prin întrebuințarea de violențe și amenințări ar fi întreținut relații sexuale cu aceasta. În același context, bărbatul nu ar fi permis victimei să părăsească imobilul în care se afla, exercitând asupra acesteia acte de violență și amenințări”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean. 

Față de bărbat a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore,  find introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Tânăr bătut de doi indivizi pentru bani, pe o stradă din municipiul Botoșani. Au fost chemați mascații pentru prinderea infractorilor

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *