Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni. Prognoza meteo

Meteorologii au realizat o estimare a valorilor termice și precipitațiilor în perioada 15-28 ianuarie. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în Moldova, în prima zi media regională a maximelor va fi de 3…4 grade, iar a celor minime de -3…-1 grad, după care va urma o răcire de scurtă durată, în care temperaturile diurne nu vor mai trece de 1…2 grade, iar în noaptea de 16 spre 17 ianuarie minimele vor scădea spre -8…-6 grade.

Pe 18 ianuarie vremea se va încălzi semnificativ, astfel sunt posibile maxime termice de 5…7 gade, iar în noaptea de joi spre vineri vor fi minime de 1…2 grade. Perioada 20 – 23 ianuarie, va fi mai rece, cu maxime termice în jurul a -2 grade și minime ce pot scădea spre o medie regională de -10…-8 grade, însă o nouă încălzire este posibilă după 24 ianuarie, când media temperaturilor maxime va fi de 4…5 grade, iar a celor minime de -3…-2 grade.

Temporar vor fi precipitații în noaptea de 15 spre 16 ianuarie și din nou în perioada 18 – 20 ianuarie, iar cu o probabilitate destul de ridicată și după 23 ianuarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *