Mai multe localități din județul Botoșani, fără apă de trei zile

Lrobinet, stiri, apa, botosani, nova apaservocuitorii mai multor comune din județul Botoșani nu au apă la robinete de trei zile. Este vorba de comunele care se alimentează din Prut și unde apa a fost întreruptă pe 10 ianuarie, din cauza unei avarii.

Deși oficialii Nova Apaserv Botoșani au anunțat că reluarea furnizării apei se va face în 48 de ore, sâmbătă la amiază oamenii nu aveau apă la robinete.

Au trecut cele 48 de ore, dar noi tot nu avem apă. Am făcut rezerve în butoaie, dar le-am terminat. Este iarna și foarte greu fără apă”, a declarat un botoșănean.

Reamintim că, din cauza unei avarii survenită pe conducta din PEHD Ø 560 mm, ce alimentează Stația de Tratare a Apei Ștefănești, societatea Nova Apaserv S.A. Botoșani a anunţat întreruperea furnizării apei, pe 10 ianuarie 2024, începând cu ora 14:00- pentru 48 de ore, în mai multe localități.

Sunt afectați utilizatorii din comunele: Românești, Santa Mare, Călăraşi, Răuseni, Todireni, Albeşti, Truşeşti, Dângeni, Ungureni, Dobârceni, Durneşti, Mihălăşeni, Hlipiceni, orașul Ștefănești, orașul Săveni, inclusiv comunele Bivolari, Andrieşeni din judeţul Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *