Un tânăr din Botoșani a vrut să facă bine unui prieten, dar a ieșit prost. S-a ales cu un dosar penal

Un tânăr din Botoșani a vrut să facă bine unui prieten, dar a ieșit prost. El nu doar că s-a ales cu un dosar penal, ci a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de favorizare a făptuitorului.

Botoșăneanul a fost lovit, în urmă cu mai mulți ani, cu un bric în zona ochiului stâng, însă, în momentul în care a fost audiat de polițiști, i-a mințit pe aceștia, spunând că nu a fost victima unei agresiuni, ci că era băut și s-a împiedicat, dând cu capul de bordură și lovindu-se la arcadă.

„Prin aceasta actiune, l-a ajutat pe HCM in scopul împiedicarii tragerii acestuia la răspundere penală pentru comiterea pe 3 09 2012 a infracțiunii de vatamare corporala din culpă”, susțin anchetatorii.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani au finalizat ancheta în acest caz, iar la sfârșitul lunii decembrie l-a trimis în judecată pe tânărul care a mințit pentru a-și salva prietenul pentru favorizare a făptuitorului.

 

Un tânăr din Botoșani a ajuns la spital după ce a fost împușcat. Un glonț l-a lovit chiar în faţă

 

 

 

 

 

AMORTOAE M. SIMUŢ

One thought on “Un tânăr din Botoșani a vrut să facă bine unui prieten, dar a ieșit prost. S-a ales cu un dosar penal

  1. S-au trezit si procurorii sa finalizeze ancheta dupa 11 ani. Sunt beneficiari de pensii speciale ar trebui sa lucreze cu mai multa seriozitate. In Germania un s finalizeaza intr-un an sau cel mult doi ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *