Trei mașini ridicate și 28 de șoferi amendați, la Botoșani pentru că și-au lăsat mașinile pe unde au apucat

Trei mașini au fost ridicate și 28 de șoferi amendați, la Botoșani pentru că și-au lăsat mașinile în intersecții, pe trecerile de pietoni ori în stațiile de transport local. Potrivit reprezentanților Poliției Locale Botoșani, în zilele de 11, 12 ianuarie 2024, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație pe drumuri publice au întreprins activități punctuale pe str. Pacea, str. Prieteniei și str. Marchian, pentru fluidizarea traficului rutier și pietonal, prin identificarea autovehiculelor oprite/staționate în intersecții, pe trecerile de pietoni, în stații de transport local.

Astfel, au fost identificate 28 de situații de încălcare a prevederilor legale, fiind aplicat un număr de 28 sancțiuni contravenționale cu amendă în cuantum total de 5280 lei pentru nerespectarea prevederilor H.G. nr. 1391/2006.

„De asemenea, în conformitate cu prevederile art. 142 și art. 143 din H.G. nr. 1391/2006, în trei situații identificate pe str. Prieteniei, a fost dispusă măsura administrativă a ridicării autovehiculelor. Acțiunile de acest tip vor continua pentru prevenirea și combaterea faptelor de natură contravențională”, precizează Poliția Locală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *