FOTO & VIDEO! Nămeți de peste doi metri înălțime în urma ninsorii viscolite pe DN 28B, la limita județelor Iași și Botoșani

Ninsoare care a căzut în urmă cu câteva zile a pus probleme drumarilor. Pe un drum, din cauza viscolului, zăpada a fost de peste doi metri, Este vorba de DN 28B, la limita județelor Iași și Botoșani. Drumarii au intervenit și astăzi pentru curățarea carosabilului.

”Nămeți de peste doi metri înălțime în urma ninsorilor și a viscolului de zilele trecute pe DN 28B, la limita județelor Iași și Botoșani. Imagini din zona Maxut (județul Iași), unde echipele Secției Drumuri Naționale Iași intervin în acest moment cu autofreza pentru lărgirea lărții carosabile”, transmit reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași.

 

One thought on “FOTO & VIDEO! Nămeți de peste doi metri înălțime în urma ninsorii viscolite pe DN 28B, la limita județelor Iași și Botoșani

  1. Multumesc la domnul de la BAISA la Botosani care pune nisip la panta din padure ma ajutat cu tirul sa urc ! il chema Hriscanu !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *